Verslag evenementen

Festival Poort Sociaal 2016 was een groot succes

  • Posted on: 12 September 2016
  • By: Redactie WoonMere

Leven met elkaar en voor elkaar, dat is het motto van het jaarlijkse grote buurtfeest dat een aantal maatschappelijke instellingen samen met het wijkteam en buurt-ondernemers organiseerde op zaterdag 11 juni 2016 aan de Europalaan en de Nederlandstraat in Almere Poort.

Wethouder Frits Huis opende om precies 11:00 uur het festival, -de grootste in Almere-Poort-, dat duurde tot ’s-Middags 16:00 uur.

De aanleiding

WoonMere got Talent was fantastisch

  • Posted on: 26 June 2015
  • By: Redactie WoonMere

Op vrijdag 26 juni hebben we op locatie Nieuwenoord in Baarn een sponsordiner gehouden om de laatste Euro's bijeen te brengen voor de reis naar Euro Disney in september van dit jaar. Naast kroketten en patat waren er vele optredens van de bewoners. De avond was getiteld WoonMere got Talent. Dat WoonMere talenten heeft is die avond veelvuldig aangetoond. Afwisselend was het hilarisch, ontroerend, komisch en indrukwekkend. Zie de foto's hier onder of klik op de link voor de YouTube video.

Festival Poort Sociaal groot succes

  • Posted on: 21 June 2015
  • By: Redactie WoonMere

Op zaterdag 6 juni 2015 organiseerde de stichting WoonMere samen met InterakContour, de gemeente Almere, en enkele andere maatschappelijke organisaties voor de 2e keer het Festival Poort Sociaal. Dit keer was het een prachtige dag waar jong en oud kon genieten van zang, dans, muziek en vele attracties. 

Kijk op de speciale website van het Festival Poort Sociaal voor eeen uitgebreid verslag.